Garn hos BautaWitch

Finns det något bättre än garn!? 

Vi säljer inte 100 olika märken av garn. Vi säljer bara mina väl utvalda garner, de som jag själv använder när jag designar mina mönster och kan gå i god för. De är alla mina personliga favoritgarner!

Hos oss hittar du världens bästa virkgarn - Schachenmayrs Catania, återvinningsgarnet Hoooked Ribbon XL och det smarta reflexgarnet Rico Glowworm. 

Catania
Catania är ett merciserat bomullsgarn i en fantastisk kvalitet med en härlig lyster. Garnet finns i många vackra färger (85 stycken) och passar utmärkt för både virkning och stickning. Garnet är av 100% bomull och håller sig mycket bra både till yta och form. Rekommenderas till baby och barnplagg då det är både mjukt och svalt att bära.
Catania 7-pack
Dessa färgkoordinerade 7-packar av Catania är unika för BautaWitch.com då vi själva satt ihop dem. Du får 7 vackra färger som alla passar ihop samtidigt som priset är extra förmånligt! 
Hoooked Ribbon XL

Hoooked Ribbon XL är ett volymiöst men lätt återvinningsgarn i bestämda färger. Det är tillverkat av 100% återanvända fibrer (varav 80% bomull). Tygerna mals ner, vävs till band som färgas i bestämda färger.

Med Ribbon XL virkar du t ex kläder, mjuka leksaker, accessoarer som väskor och inredningsprodukter.

Hoooked Ribbon XL 3-pack

Hos oss hittar du Hoooked Ribbon XL i våra unika färgkoordinerade 3-packar till ett extra förmånligt pris. Perfekta för att t ex virka min matta, min blomstermandala (70 cm i diameter).

Reflexgarn - Rico Glowworm
Creative Glowworm från Rico Design är ett modernt reflexgarn i en mjuk och härlig kvalitet. 

Reflex är ett måste under de mörka årstiderna. Perfekt till mössor, vantar och halsdukar både för barn och vuxna!

Effektgarner

Roliga och litet annorlunda garner. Just nu för vi det glittriga Sparkle byClair och pälsgarnet Brazilia från Schachenmayr.